توضیحات

توی این شیشه ای که مشاهده می کنید، گوجه خشک، روغن و یه سری ادویه های معطر هست. روغن باعث میشه گوجه ها نرم بمونن. ادویه ها هم کمک میکنن که گوجه ها طعم دار بشه.

گوجه خشک توی اغلب غذاها می تونه جای گوجه فرنگی تازه رو بگیره. منتها رنگ و طعمش خیلی خیلی بهتر از گوجه فرنگی تازه هست.

یکی از کاربرد های خیلی جانانه اش، توی املت هست! چندتا گوجه فرنگی تازه رو توی ماهیتابه بذارید (روغن هم نیاز نداره چون خودش روغن داره). بعد بعد از یه تفت یه دقیقه ای، تخم مرغ ها رو اضافه کنید. نمیدونید چقدر مشتی میشه!!!