توضیحات

کینوا از بس که خاصیت داره به خاویار گیاهی معروفه!!

ترکیب استثنایی پروتئین، فیبر، 9 اسید آمینه ضروری برای بدن، ویتامین های BوE ، آهن، فسفر، روی، مس، پتاسیم، منگنز، منیزیوم و انواع آنتی اکسیدان ها، شاخص کلسیمی پایین و همچنین عدم وجود گلوتن در کینوا، آن را به غذایی شگفت انگیز تبدیل کرده. آمریکا و کانادا مدتهاست بزرگترین مصرف کننده کینوا در جهان هستند و مصرف آن در سایر کشورهای جهان هم روز به روز در حال افزایش هست.

کینوا سه نوع و سه رنگ مختلف داره که می تونید انواع رنگ هاش رو در این لینک مشاهده کنید.

این سه رنگ شامل رنگ های سفید، قرمز و سیاه می شه که تفاوتشون در طعم، بافت و زمان پختشون هست.

این محصول، کینوا سفید است که ظریف ترین و سبک ترین بافت را دارد. همچنین بعد از پخت، نرم تر از انواع دیگه کینوا خواهد شد و به عنوان جایگزین برنج پیشنهاد می شه.

روش آماده سازیش به این صورت هست:

۲ لیوان آب + ۱ لیوان کینوا + نمک و روغن به میزان کافی رو در قابلمه مورد نظر می ریزید. پس از پخت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ای و تبخیر کامل آب داخلش، کینوا شما آماده است.

این کینوا از کشور پرو وارد می شه و داخل ایران شستشو داده می شه و بسته بندی می شه.

پس قبل از استفاده نیاز به شستشو هم نداره.

همچنین ۴ غذای پیشنهادی توسط خود شرکت همراه با دفترچه ای بالای هر بسته هست که طرز تهیه: ته چین کینوا، دلمه فلفل با کینوا، سالاد تبوله با کینوا و کینوا قالبی (کینوا بار) داخل دفترچه نوشته شده که می تونید ازش استفاده کنید.

کلا کینوا رو می تونید مثل برنج همراه انواع غذاها استفاده کنید. یا حتی در انواع سالاد و سوپ استفاده کنید.

و کلا  کلی از غذاهای ایرانی و فرنگی، صبحانه، میان وعده، پیش غذا و دسر را میشه با کینوا درست کرد. به طور مثال: افزودن کینوا به انواع سالاد و سوپ، آش، کتلت، کوکو، دلمه، سبزی کینوا با ماهی،  اسپرینگ رول ها، انواع سوشی، کینوا به همراه گرانولا و میوه با شیر یا ماست، کینوا و جو دوسر به همراه شیر، انواع دسر کینوا به همراه بستنی یا شکلات و میوه و…

این محصول بسیار کم کالری، پر خاصیت و خوشمزه است.

همچنین افزایش حجم کینوا سه برابر است یعنی حجم یک لیوان کینوا بعد از پخت به سه لیوان خواهد رسید.