توضیحات

ابتدا بذارین یه کم از بچه ذرت یا همون بیبی کورن براتون بگم.

بچه ذرت همون ذرت خودمون که وقتی خیلی کوچیک بوده چیدنش. برای همین هم خیلی نرم و خوشمزه است. و مطمئنا خیلی هم شیره!

و برای اینکه طرفدارهای خاص خودش رو داره و تازه اش هم خیلی دووم نمیاره، معمولا کنسرو شده اش رو می تونید پیدا کنید.

یه مقدار مزه اش با کنسرو ذرت عادی فرق داره، به این علت که ذرت وقتی کامل میرسه، یه مقدار شیرین تر میشه (البته انواع ذرت ها هم متفاوته، من منظورم ذرت های تابلندی هست. ذرت های ایرانی کمتر شیرین میشن) ولی بیی کورن اون شیرینی رو خیلی کمتر داره (ولی داره یه کم)

موارد استفاده اش هم برای من اول به صورت خالی خالی :))) و بعد هم در کنار غذا است. مثل مثلا زیتون که بعضی ها در کنار غذا می خورن.

دو صورت تند و عادی هم داره که این محصولی که الان مشاهده می کنید، مدل عادی هست. اون فلفل قرمز های کنار بیبی کورن ها، برای مدل تند هستن.