توضیحات

این پودر کاستارد تیارا رو احتمالا از قدیم الایام می شناسید. برای من که حالت نوستالژیک داره.

بچه که بودم مامانم خیلی برام درست می کرد. چون هم خیلی خوشمزه است، هم من و داداشم عاشقش بودیم. و خب چون شیر هم توی موادش هست، مقوی هم هست.

طرز تهیه برای ۴ نفر:

۲ قاشق سوپ خوری از کاستارد رو با ۲ قاشق شیر سرد مخلوط می کنیم. و بعد با ۵۰۰ میلی لیتر (۲ پیمانه) شیر مخلوط می کنیم.

۲ قاشق شکر هم اضافه می کنیم و می ذاریم روی شعله متوسط گاز تا غلیظ بشه. در اصل با توجه به مقداری که دوست دارید غلیظ بشه، بذارید روی گاز بمونه.

کاستارد رو به دو صورت سرد و گرم می تونید نوش جان کنید.

اگر به صورت گرم دوست دارید که بلافاصله استفاده کنید. اگر دوست داری سرد استفاده کنید می تونید ۲ تا ۴ ساعت داخل یخچال بذارید.

بعد از اینکه کاستارد رو درست کردید، باید در یخچال نگهداریش کنید و تا ۲ روز مصرفش کنید.

البته اینم بگم که من چند بار توی فریزر گذاشتم و بسیار از نتیجه راضی بودم. یه بستنی یخی خوشمزه شد!

فیلم بازگشاییش رو می تونید در ادامه ببینید: