توضیحات

این پودر کاری، از قدیمی ترین و بهترین پودر کاری هایی هست که اصالت خودشو هنوز حفظ کرده.

حتما خیلی هاتون مثل من، قوطی این پودر کاری ها رو یادتونه.

یه دستور غذای پیشنهادی روی قوطی نوشته که من ترجمه اش رو در ادامه می نویسم:

مواد لازم:

  • ۲۵۰ گرم مرغ، گوشت، ماهی و یا سبزیجات
  • ۸۵ گرم (۳ اونس) کره یا روغن
  • ۲ ق س پودر کاری جمل
  • ۱ کاسه کوچیک کشک
  • ۱ لیوان کوچک شیر نارگیل یا خامه
  • مقدار جعفری ساطوری شده
  • پیاز

طرز تهیه:

  1. ابتدا مرغ، گوشت، ماهی و یا سبزیجات رو به خوبی بشورید و به قطعات کوچیک تقسیم کنید.
  2. سپس با کشک مخلوط کنید.
  3. ۲ قاشق از کاری رو با مواد قبلی مخلوط کنید.
  4. روغن و یا کره رو روی حرارت بذارید و قطعات بزرگ پیاز رو داخل ماهی تابه بذارید. حرارت رو بسیار کم کنید تا پیازها قهوه ای رنگ بشن.
  5. مواد مخلوط شده با کاری رو با مقداری آب، به پیاز اضافه کنید. بگذارید تا روی شعله ی کم بپزد.
  6. شیر نارگیل یا خامه رو اضافه کنید.
  7. از جعفری ساطوری به عنوان تزیین غذا می تونید استفاده کنید.
  8. سریعا تا داغ هست سرو کنید.

این طرز تهیه غذایی که روی بسته نوشته شده. ولی هر جور فکر می کنم، میبینم کشک به این غذا نمیخوره :)) فکر می کنم منظورش ماست بوده ولی خب توی دیکشنری کلمه ی curd رو کشک معنی کرده.

در مورد پودر کاری هم اینو بگم که کلا پودر کاری از چندین ادویه مختلف درست شده که شامل زردچوبه، فلفل، زیره، هل، دارچین و… هست. کلا خیلی وقت ها به جای زردچوبه میشه از کاری استفاده کرد که شدیدا روی عطر و غذا تاثیر مثبت میذاره.