توضیحات

چای ماسالا یکی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین چای های دنیاست.

یه مدت کمی هست که توی ایران هم خیلی رایج شده. جوری که توی منوی اکثر کافه ها می تونید چای ماسالا رو ببینید!

حالا چی شده که ما انقدر دیر این محصول به این پر طرفداری رو اضافه کردیم؟ دلیلش اینه که چون من خودم شدیدا این چایی رو دوست دارم و یکی از چیزهایی هست که روزی نیست تو خونه مون نباشه، دوست داشتم بهترین نوعش رو بذارم توی آروماه!

من از وقتی چای ماسالا رو شناختم، تا حالا، خیلی از چای ماسالا ها رو امتحان کردم! خیلی هاشون افتضاح بودن! خیلی هاشون هم متوسط بودن! تا وقتی که این چای ماسالا رو امتحان کردم!

این چای ماسالا که از برند تاج محل هست از نظر من مرغوب ترین چای ماسالایی هست که تا حالا خوردم! و مطمئنا اگر بهتر از این چای ماسالا رو پیدا کنم، این رو از فروشگاه حذف می کنیم و اون رو جایگزین می کنیم.

البته ما در کل دو نوع چای ماسالا داریم! یکی به صورت دمی هست که باید داخل شیر دم بکشه. و یکی هم مثل این محصول پودری هست و فقط باید داخل آب یا شیر جوش حل بشه.

البته در توضیحاتش نوشته شده که برای تهیه این چای ماسالا:

۲۰ گرم (یا یک قاشق سوپ خوری) از چای ماسالا تاج محل رو داخل ۲۰۰ سی سی (تقریبا یک لیوان) آب یا شیر حل کنید. اون رو روی حرارت بذارید تا به جوش بیاد. اگر ذرات ادویه های داخلش اذیتتون می کنه، می تونید از صافی بگذرونیدش. و نوش جونتون کنید.

که باز جا داره اینو بگم که این روشی که روی بسته نوشته شده، می تونه جایگزین این روش بشه که فقط چای ماسالا رو با آب یا شیر جوش مخلوط کنید. در پایان هر دو روش، چای ماسالا با کیفیت یکسانی تحویل خواهید گرفت.

نکته ی دیگه ای که داره اینه که شکری که داخلش ریختن خیلی متناسبه! و اگر نیاز به شیرینی بیشتر دارد، می تونید شکر اضافه کنید.

یک جدول کامل ارزش مواد غذایی هم پشتش داره که وقتی یه نگاه بهش بندازید، تازه می فهمید که چقدر خاصیت و ویتامین و کلسیم و آهن و… داره!

و راستی این چای ماسالا صد درصد اورگانیک هست. و محصول هند هم هست! زادگاه چای ماسالا!

درب قوطی هم فلزی و بدنه ی قوطی مقوایی هست. بسته بندیش عالیه و از نظر من یه کادوی خیلی عالیه!

تفاوت مدل کلاسیک و اسپایسی این هست که در مدل اسپایسی ادویه هایی که داخل چای ماسالا هست، میزانش بیشتر هست و به طبع خاصیتش هم بیشتر هست. ولی به دلیل اینکه این ادویه ها تند هستند، به این دلیل مدل اسپایسی تند تر از مدل کلاسیک هست.

مدل کلاسیک این چای ماسالا فیلم بازگشایی و عکس های خوبی داره که پیشنهاد می کنم با این لینک از صفحه اش دیدن کنید.