توضیحات

اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.

پودر پاپریکا از یه نوع فلفل گرفته میشه که شبیه فلفل دلمه ای هست ولی اصلا فلفل دلمه ای نیست!!! خیلی ها رو می بینم که میگن فلفل پاپریکا از خشک و پودر کردن فلفل دلمه ای به دست میاد ولی اصلا اینطور نیست! فلفل دلمه ای قرمز و فلفل پاپریکا هم خانواده هستند ولی یکی نیستند.

فلفل پاپریکا به صورت تازه خیلی کم توی ایران پیدا میشه.

این فلفل هم رنگ فلفل دلمه ای قرمز هست تقریبا ولی از لحاظ ظاهری کشیده و بلند هست.

از لحاظ عطر و طعم هم که کاملا متفاوت هستن!

این فلفل اصلا تند نیست ولی بوی فلفل قرمز رو میده تقریبا. شدیدا هم عطرش قویه.

بیشتر به درد خوش رنگ و خوش عطر کردن غذا می خوره. البته طعمش هم کم و بیش قوی هست ولی نه اونقدری که توی غذا قالب بشه.

اندازه استفاده اش هم دلخواه هست.

بهتره بعد از پخت به غذا اضافه نشه.

می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.

فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید: