توضیحات

اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.

این پودر از میوه پاپایا به دست میاد و برای نرم کردن و زود پز کردن گوشت قرمز به کار میره.

اصلا طعم و مزه خاصی به گوشت نمی ده و فقط باعث نرم تر شدنش میشه.

طرز استفاده از این پودر به این صورت هست که ۱۰ تا ۱۵ گرم از این پودر رو به یک کیلو گرم گوشت اضافه می کنید. و فقط و فقط ۳۰ دقیقه می ذارید تا استراحت کنه. دقت کنید که نباید گوشت رو بیشتر از این زمان با این پودر استراحت بدید چون باعث بیش از حد نرم شدن گوشت میشه.

این ادویه رو برای سوسیس و کالباس خانگی هم استفاده می کنند و باعث میشه سوسیس و کالباسی که داخل خونه درست می کنید بینهایت نرم و لطیف بشه.

می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.

فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید: