توضیحات

قهوه های لاوازا، قهوه های خیلی با کیفیت و البته خیلی پرفروشی هستند.

برند لاوازا سال ۱۸۹۵ توی ایتالیا شروع به کار کرده و انواع و اقسام قهوه رو داره. انواع قهوه های لاوازا رو می تونید توی این لینک ببینید.

و ۱۰۰ درصد از قهوه ی عربیکا تشکیل شده.

این قهوه از ۶ نوع دانه ی قهوه ی منحصر به فرد تشکیل شده و یکی از خاص ترین قهوه های لاوازاست. و از سال ۱۹۵۶ تا به حال داره تولید میشه.

برای همه ی دستگاه های ساخت قهوه مناسب هست. ولی با اسپرسو ساز بهتر خواهد شد.

این قهوه اینطوری که توی عکس ها معلومه، وکیوم شده. و روی بسته نوشته شده بعد از باز کردن بسته بندی، بهتره توی ظرف در بسته و در یخچال نگهداری بشه. اینجوری عطر و طعمش برای مدت بیشتری حفظ خواهد شد.

میزان رست این قهوه مدیوم رست هست.

اگر بین ۱ تا ۱۰ به قوی بودن این قهوه امتیاز داده بشه، امتیاز ۱۰ رو کسب می کنه. البته این امتیاز، امتیازی هست که خود لاوازا به قهوه هاش میده و روی بسته بندی هاش می نویسه.

انواع روش هایی که می تونید این قهوه رو درست کنید شامل:

  • دستگاه اسپرسو ساز
  • دستگاه قهوه ساز
  • موکوپات
  • فرنچ پرس

روی بسته بندی محصول، دستور استفاده از فرنچ پرس اینجوری نوشته شده:

  1. ۲ قاشق سوپ خوری از قهوه رو با ۳ لیوان آب داغ (نه آب جوش) مخلوط کنید.
  2. درب فرنچ پرس رو بذارید تا قهوه دم بکشه.
  3. وقتی دیدید قهوه داره ته نشین میشه (حدود ۳ دقیقه بعد) دستگیره صافی رو به پایین حرکت دهید.
  4. سریعا قهوه رو نوش جان کنید.