توضیحات

قهوه های لاوازا، قهوه های خیلی با کیفیت و البته خیلی پرفروشی هستند.

برند لاوازا سال ۱۸۹۵ توی ایتالیا شروع به کار کرده و انواع و اقسام قهوه رو داره. انواع قهوه های لاوازا رو می تونید توی این لینک ببینید.

این محصولی که الان می خوایم بررسی اش کنیم، این قهوه ۳۰ درصد از قهوه عربیکا و ۷۰ درصد از قهوه روبوستا دستچین شده ی لاوازا هست.

میزان کافئین این قهوه متوسط رو به بالاست.

طعمش قوی و با ته مزه ای از کاکائو و ترشی متوسط هست. و کرم (فوم قهوه) خوبی هم داراست.

میزان رست اش، دارک رست (رست تیره) هست.

برای همه ی دستگاه های ساخت قهوه مناسب هست. ولی با اسپرسو ساز بهتر خواهد شد.

این قهوه اینطوری که توی عکس ها معلومه، وکیوم شده. و روی بسته نوشته شده بعد از باز کردن بسته بندی، بهتره توی ظرف در بسته و در یخچال نگهداری بشه. اینجوری عطر و طعمش برای مدت بیشتری حفظ خواهد شد.

طعم کلی قهوه: اسپایسی هست.

اگر بین ۱ تا ۱۰ به قوی بودن این قهوه امتیاز داده بشه، امتیاز ۸ رو کسب می کنه. البته این امتیاز، امتیازی هست که خود لاوازا به قهوه هاش میده و روی بسته بندی هاش می نویسه.

انواع روش هایی که می تونید این قهوه رو درست کنید شامل:

  • دستگاه اسپرسو ساز
  • دستگاه قهوه ساز
  • موکوپات
  • فرنچ پرس

روی بسته بندی محصول، دستور استفاده از فرنچ پرس اینجوری نوشته شده:

  1. ۲ قاشق سوپ خوری از قهوه رو با ۳ لیوان آب داغ (نه آب جوش) مخلوط کنید.
  2. درب فرنچ پرس رو بذارید تا قهوه دم بکشه.
  3. وقتی دیدید قهوه داره ته نشین میشه (حدود ۳ دقیقه بعد) دستگیره صافی رو به پایین حرکت دهید.
  4. سریعا قهوه رو نوش جان کنید.