توضیحات

  • برند: پانکو PANKO
  • طعم: ملایم
  • مناسب برای: رژیم‌های غذایی معمولی و وگن
  • موارد منع مصرف: افراد آلرژیک
  • شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک نگهداری شود
  • نحوه مصرف: به عنوان پوشش سوخاری مرغ، گوشت، غذاهای دریایی و انواع سبزیجات
  • مواد تشکیل‌دهنده: پودر نان، پاپریکا، ادویه

پودر سوخاری پاپریکا پانکو محصولی ترد و خوشمزه برای درست کردن انواع سوخاری‌ها از مرغ، ماهی و میگو گرفته تا پنیر، سیب‌زمینی، قارچ و پیاز هست. توی این پودر سوخاری خوشمزه از پاپریکا و کلی ادویه معطر استفاده شده و طعم متفاوتی به غذاهای شما میده.

اما این پانکو چیه که انقدر پرطرفدار شده؟ پانکو در اصل یک نوع نون ترد و کوچولو هست که دریانوردان پرتقالی چندین سال قبل با خودشون به ژاپن آوردند و از اون زمان تا به حال توی ژاپن از خود پرتقال پرطرفدارتر شده. واژه پانکو در زبان ژاپنی به معنای «تکه نان کوچک» هست و تقریباً از زمان جنگ جهانی دوم که ژاپنی‌ها نمی تونستن برای پخت نون از فر استفاده کنند، توی این کشور کلی رواج پیدا کرد و پرطرفدار شد.

در ابتدا این پودر سوخاری خوش‌طعم توی آسیای شرقی محبوب بود اما طعم خوشمزه و بافت تردش خیلی زود همه دنیا رو مجذوب خودش کرد و حالا چند سال که حسابی تو دل ایرانی هم جا باز کرده و تقریباً توی هر رستورانی می تونید رد پاشو پیدا کنید. پودر سوخاری پاپریکا پانکو انتخاب خیلی مناسبی برای طرفدارای غذاهای پر ادویه هست و دیگه نیازی نیست برای طعم دار کردن آرد سوخاری کلی ادویه مصرف کنید.

حالا بریم سراغ ویژگی‌هایی که پودر سوخاری پاپریکا پانکو از بقیه برندهای بازار این همه متمایز میکنه؛ اول از همه که این پودر سوخاری به روش خاصی فرآوری میشه و که بر پایه حرارت ملایمِ پس بخش‌های مختلفش نمی‌سوزِ و موقع سرخ کردن طلایی، خوش‌رنگ و خوشمزه باقی می مونه. بافت متخلخل و حجیمش از جذب بیش از حد روغن جلوگیری می کنه و نهایتاً سوخاری سبک و تردی رو تحویلتون میده. از همه مهم‌تر هیچ فرآورده حیوانی نداره و وگن ها هم می تونن به راحتی از اون استفاده کنند.

پس اگه دلتون می خواد یک مرغ سوخاری خوشمزه رو به ساده‌ترین روش ممکن توی خونه درست کنید از پودر سوخاری پاپریکا پانکو غافل نشید و همین حالا اونو به سبد خریدتون اضافه کنید. راستی برای دیدن سایر محصولات این برند می تونید به صفحه پانکو PANKO سر بزنید.