توضیحات

پودر سوخاری پانکو یکی از جذابترین پودر های سوخاری برای انواع غذاهای سوخاریه.

پودر پانکو اساسا از نون پخته شده و خشک شده است. یعنی در حقیقت نونی هست که به این صورت در اومده.

این پودر سوخاری پانکو برند بن شف هیچگونه مواد نگهدارنده نداره.

طرز استفاده از پودر پانکو:

۱- اول از همه باید مرغ، میگو، ماهی، سبزیجات و یا هر چیزی که دوست دارید سوخاری کنید رو با آرد سفید بپوشونید.

۲- بعد آنها رو داخل تخم مرغ زده شده بغلتونید.

۳- حالا وقت اینه که با پودر پانکو پوششون بدین تا کاملا سطحشون پر بشه.

۴- در آخر هم داخل روغن ۱۸۰ درجه سانتی گرادی سرخشون کنید تا وقتی که به رنگ قهوه ای تبدیل بشن.