توضیحات
پودر سوخاری پانکو یکی از جذابترین پودر های سوخاری برای انواع غذاهای سوخاریه.
پودر پانکو اساسا از نون پخته شده و خشک شده است. یعنی در حقیقت نونی هست که به این صورت در اومده.
این پودر سوخاری پانکو برند بن شف هیچگونه مواد نگهدارنده نداره.
طرز استفاده از پودر پانکو:
۱- اول از همه باید مرغ، میگو، ماهی، سبزیجات و یا هر چیزی که دوست دارید سوخاری کنید رو با آرد سفید بپوشونید.
۲- بعد آنها رو داخل تخم مرغ زده شده بغلتونید.
۳- حالا وقت اینه که با پودر پانکو پوششون بدین تا کاملا سطحشون پر بشه.
۴- در آخر هم داخل روغن ۱۸۰ درجه سانتی گرادی سرخشون کنید تا وقتی که به رنگ قهوه ای تبدیل بشن.
ق.ف –
خیلی خوبه در کل. ولی اگر به جای تخم مرغ از آب یا شیر هم استفاده بشه، حتی بهتر هم میشه. انگار پانکو بیشتر بیشتر میچسبه به مرغ