توضیحات

اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.

آیا واقعا کسی هست که بو و طعم کره رو دوست نداشته باشه؟؟

این پودر، پودری هست که به کره میزنن تا اون بوی خفن رو بده. در اصل این پودر رو از کره نمیگیرن، و برعکس تو کره، این پودر رو میریزن که اون بوی خفن رو بده.

اگر کره طبیعی ای که از شیر گرفته می شه رو بو کنید، اصلا بوی کره های صنعتی رو نمیدن!! و دلیل اصلی اون بو و مزه ی دلبر، همین اسانس هست.

مورد استفاده اش توی سس ها و غذا هاست. من توی کیک هم ریختم، خیلی بوی خوبی به کیک میده. توی انواع سس های سرد و گرم هم خیلی عالی میشه!

می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.

فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید: