توضیحات
این محصول رو بیشترمون به رشته ی فالوده می شناسیم ولی در اصل این محصول فقط یکی از کاربرد هاش رشته ی فالوده است.
این محصول رو می تونید سرخ کنید و یا به سوپ اضافه اش کنید. می تونید باهاش غذاهای چینی و تایلندی که با نودل درست می شن رو درست کنید.
می تونید به گوشت، غذای دریایی، مرغ، میت بال، فیش بال و انواع دیگه غذاهای کنسرو و دلخواه خودتون اضافه کنید.
و البته می تونید باهاش فالوده شیرازی خودمون رو هم درست کنید.
حالا طریقه ی پخت و استفاده اش رو در ادامه میگیم:
- اول از همه مقدار مورد نیازی از آب رو روی اجاق بذارید تا جوش بیاد.
- میزان دلخواهی از ورمیشل رو به آب در حال جوش اضافه کنید و درب ظرف رو ببندید و شعله رو خاموش کنید (توجه کنید که نباید بذارید نودل بجوشه!)
- بعد از ۳ تا ۴ دقیقه که نودل در آب موند، داخل آبکش میریزمش.
- با آب سرد، نودل ها رو آبکشی میکنیم تا نشسته اش خارج بشه.
leyla –
ما با این رشته ها فالوده درست میکنیم. کپیه فالوده های بیرون میشه