توضیحات

مایه خمیر، ماده خشکی هست که برای ایجاد یه بافت خوب، داخل خمیرها میریزن.

در کل دو نوع خمیر مایه داریم: تر و خشک.

خمیر مایه تر به خاطر شرایط خاص نگهداری و مدت زمان استفاده ی کم، خیلی کمتر استفاده می شه.

خمیر مایه ی خشک (مثل همین محصول) به خاطر اینکه در دسترس تر هست و شرایط نگهداری خاصی نداره، بیشتر استفاده میشه.

یه موردی که هست، اینه که متاسفانه خمیر مایه هایی که به صورت فله هستند و داخل ایران تولید میشن، کیفیتشون قابل مقایسه با خمیر مایه های خارجی نیست اصلا! و خب مقدار زیادی از کیفیت نان و خمیر، وابسته به کیفیت خمیر مایه هست.

برای هر ۱۰۰ کیلوگرم از آرد، ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ گرم خمیر مایه استفاده میشه که مقدارش بستگی به دستور عملی داره که دارید استفاده می کنید.

طریقه ی استفاده اش هم به این صورته:

برای هر ۱۰۰ گرم خمیر مایه، به نیم لیتر آب گرم (۳۸ درجه سانتی گراد-۱۰۰ درجه فارنهایت) نیاز دارید. اول میزانی از خمیر مایه که میخواین رو داخل آب میریزید. ۱۰ دقیقه صبر می کنید. قبل از استفاده هم، آب و خمیر مایه رو هم میزنید.

توجه کنید که دمای آب خیلی مهم هست و اگر خیلی بیشتر یا کمتر باشه، باعث کم شدن تاثیر خمیر مایه میشه.

خمیر مایه باید در محیط خشک و خنک نگهداری بشه و درب محکمی داشته باشه. البته این محصول دارای درب محکم هست و بعد از باز کردن درب قوظی فلزی، درب پلاستیکی محکمش، از ورود هوا به داخل قوطی جلوگیری می کنه.