توضیحات

چای ماچا، همون چای سبز هست که به روش خاصی پرورش داده میشه و برداشت میشه. و در آخر به شیوه ی خاصی پودر میشه.

ماچا چای سنتی ژاپنی هاست که به طور خاص در بعضی از مزارع ژاپن کشت می شه.

مبداء پیدایش ماچا هم برمیگرده به قرن هشتم میلادی. در اون زمان راهبان ژاپنی دانه های گیاه چای رو از چین با خودشون به ژاپن میارن. و روش هایی برای برداشت، فرآوری و آماده سازی چای سبز ابداع می کنن که الان به نام چای ماچا می شناسیمش.

برای تولید چای ماچا، مزارع چای برای ۳ تا ۴ هفته پایانی قبل از برداشت با سایبان پوشونده می شه تا میزان کلروفیل چای قبل از اینکه برگ های آن جمع آوری بشه، افزایش پیدا کنه. بعد از برداشت دستی، قسمت های شیرین برگ چای بخاردهی و خشک میشن. بعد هم به وسیله ی آسیاب های سنگی مخصوصی، پودر میشن که این پودر ماچا نامیده میشه.

این پودر ماچا مثل چای سبز تلخ هست و اگر مقدار زیادی مصرف بشه تلخیش بیش از حد میشه.

به خاطر همین تلخیش، باید با شکر و در صورت دلخواه با شیر مخلوط بشه (مگر اینکه مثل قهوه بخواین تلخ بخورین). حالا اومدن برای اینکه راحت و فوری بشه با شیر و شکر قاطی بشه و زود آماده خوردن بشه، شیر و شکر رو هم داخل ساشه ها ریختن.

طریقه استفاده:

محتویات بسته رو با ۱۵۰ میلی لیتر آب (۹۰ درجه سانتی گراد) مخلوط کنید. به خوبی مخلوط کنید تا کاملا داخل آب حل بشه.

در هر بسته ۱۲ ساشه ی ۲۵ گرمی ماچا لاته هست.

اگر ماچای خالص می خواین، می تونید به این لینک مراجعه کنید.

فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید: