توضیحات

ماچا چای سنتی ژاپنی هاست که به طور خاص در بعضی از مزارع ژاپن کشت می شه.

مبداء پیدایش ماچا هم برمیگرده به قرن هشتم میلادی. در اون زمان راهبان ژاپنی دانه های گیاه چای رو از چین با خودشون به ژاپن میارن. و روش هایی برای برداشت، فرآوری و آماده سازی چای سبز ابداع می کنن که الان به نام چای ماچا می شناسیمش.

برای تولید چای ماچا، مزارع چای برای ۳ تا ۴ هفته پایانی قبل از برداشت با سایبان پوشونده می شه تا میزان کلروفیل چای قبل از اینکه برگ های آن جمع آوری بشه، افزایش پیدا کنه. بعد از برداشت دستی، قسمت های شیرین برگ چای بخاردهی و خشک میشن. بعد هم به وسیله ی آسیاب های سنگی مخصوصی، پودر میشن که این پودر ماچا نامیده میشه.

نحوه ی مصرف ماچا:

ابتدا باید محتویات یک ساشه رو داخل یک فنجون بریزید و یک چهارم فنجان آب داغ (حدود ۸۰ درجه سانتی گراد) به آن اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید (حدود یک دقیقه)

در ادامه سه چهارم باقی مانده فنجان رو با آب یا شیر پر کنید و سپس نوش جون کنید.

لازم به ذکر که این پودر ماچا هیچ شیرین کننده یا پودر شیر و یا ماده افزودنی نداره. اگر دوست دارید که نوشیدنی تون شیرین باشه، باید شیرین کننده ی دلخواهتون رو بهش اضافه کنید.

این بسته دارای ۳۰ ساشه ی نیم گرمی از چای ماچای خالص هست.