توضیحات

  • برند: ببتو BEBETO
  • طعم: شیرین
  • مناسب: به عنوان میان وعده
  • موارد منع مصرف: مبتلایان به دیابت و فنیل کتونوری و افراد وگن
  • نحوه مصرف: به صورت ساده، همراه نوشیدنی‌های مختلف یا به صورت کبابی مصرف شود
  • مواد تشکیل‌دهنده: ژلاتین، شربت فروکتوز، شکر، گلوکز، دکستروز، طعم دهنده و رنگ مجاز خوراکی، کنسانتره چغندر
  • شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری شود

مارشمالو سفید و صورتی ببتو محصول کشور ترکیه و از خوش‌طعم‌ترین مارشمالوهای بازار ایران است. این کوچولوهای سفید و صورتی رو هم میشه به صورت ساده و هم کبابی میل کرد و در کنار چای، قهوه و هات چاکلت ترکیب رویایی رو درست میکنه.

اما این آب‌نبات‌های نرم و خوشمزه از کجا اومدن و چه طوری درست میشن؟ اولین مارشمالوهای دنیا احتمالاً هزاران سال پیش و توسط مصریان باستان ساخته شدند. اونا از ریشه گیاه پنیرک (همون گل‌های بنفش و خوشگلی که خیلی از ما به عنوان جوشونده استفاده می‌کنیم) ماده صمغ مانندی استخراج کردند که معتقد بودند برای درمان گلودرد عالیه. بعد تصمیم گرفتن اونا رو با عسل و مغزهای خوراکی ترکیب و یک چیزی شبیه آب‌نبات درست کنن که اتفاقاً کلی خاصیت دارویی داشت.

این ماجرا ادامه داشت تا اینکه چندین سال بعد قنادها با الهام از آب‌نبات‌هایی که از ریشه پنیرک به دست میومد، مارشمالوهای امروزی رو درست کردند. این محصول خوشمزه از ترکیب آب، شکر و شربت ذرت درست میشه و وقتی ترکیب سرد شد ژلاتین آب‌شده رو بهش اضافه می کنن تا بافت نرم مارشمالو شکل بگیره. بعد برای این‌که بافت پفکی به وجود بیاد، ماده به دست اومده رو توی مخلوط‌کن میریزن مقدار زیادی هوا درونش پمپاژ می‌کنند. نتیجه نهایی میشه چیزی شبیه مارشمالو سفید و صورتی ببتو.

حالا بشنوین از ویژگی‌های مثبت مارشمالو سفید و صورتی ببتو. مهم‌ترین ویژگی این‌که حلال هست. حالا یعنی چی؟ یکی از اجزای اصلی مارشمالو ژلاتینِ که از استخوان استخراج میشه. توی این محصول از ژلاتینی  که از حیوانات حلال‌گوشت مثل گاو گوسفند استخراج شده استفاده میشه. دیگه نیازی به گفتن نیست که اگه وگن هستید این محصول مناسب شما نیست. همچنین مارشمالو سفید و صورتی ببتو به افراد مبتلا به فنیل کتونوری و دیابت هم اصلاً توصیه نمیشه.

پیشنهاد ویژه ما این‌که این کوچولوهای دوست‌داشتنی رو به یک سیخ کوچولو بزنید و چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار بدید تا سطح بیرونیش کاملاً کاراملی بشه. این یکی از پرطرفدارترین روش‌های مصرف مارشمالو در آمریکاست و خیلی‌ها توی پیک‌نیک‌های آخر هفته شون مارشمالو رو فراموش نمی کنن. یادتون باشه برای دیدن بقیه پاستیل‌ها و محصولات هیجان‌انگیز این برند به صفحه ببتو BEBETO سر بزنید.