توضیحات
+1 دوسش دارم
اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.
این فلفل قرمز پرک شده رو می تونید توی تموم غذا هایی که دوست دارید استفاده کنید.
می تونید ابتدا آسیاب کنید و بعد استفاده کنید و می تونید به همین صورت هم استفاده کنید.
بسیار بسیار عطر و طعم معرکه ای به غذاهاتون خواهد داد.
می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.
فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید:
tondi –
برای تند خور ها توصیه میشه