توضیحات

شیر عسلی اینجوری درست میشه که ۶۰ درصد آب شیر رو بخار می کنند و یه مایع شیرین کننده ای بهش اضافه می کنند. در نتیجه شیر عسلی یه مایع شیرین و کاراملی میشه و به این دلیل که حرارت زیادی دیده و ماده شیرین کننده داره، وقتی هنوز قوطی باز نشده، میشه در کابینت نگه داریش کرد.

شیر عسل فکر کنم یکی از مهمترین اختراعات تاریخ آشپزی بوده. از بس که کلی کاربرد داره. و از بس که همه چیز رو خوشمزه تر می کنه!!

یکی از مواردی که من همیشه استفاده می کنم ازش، درست کردن بستنی خونگیه!

طرز تهیه اش هم اینجوریه که مثلا می خواید بستنی شاهتوتی درست کنید. یک لیوان پوره میوه (حالا اینجا مثلا شاهتوت) رو با نصف لیوان شیر عسلی مخلوط کنید و بذارید توی فریزر. نیاز به هم زدن نداره ولی ۵ تا ده دقیقه قبل از سرو بذاریدش بیرون که راحت تر کوپ بخوره.

این بستنی ۱۰۰ درصد بافتش مثل بستنی های بیرون نمیشه. ولی مثل بستنی یخی هم نمیشه! یه چیز میانی میشه. خیلی هم سالمه واقعا. برای بچه هایی که خیلی بستنی دوست دارن عالیه!

یه استفاده عالی دیگهای که داره، به عنوان شیرین کننده قهوه است. یعنی اگر همیشه عادت دارید شیر قهوه بخورین، میتونه جایگزین شیر و شکر بشه و یه طعم فوقالعادهای هم به قهوه میده.

در مورد شرایط نگه داریش هم باید بگم که بعد از اینکه درب قوطی رو باز کردید، توی ظرف در بسته بریزیدش و توی یخچال قرارش بدید. تا ۲ هفته هم می تونید توی یخچال نگهداریش کنید. تا ۳ ماه هم داخل فریزر می تونید نگه داریش کنید ولی قبل از استفاده یادتون نره که از فریزر بذارید بیرون که یخ اش آب بشه.