توضیحات

شکر قهوه ای مدتهاست که توی کشورهای پیشرفته مرسوم شده و استفاده ی زیادی داره ولی توی ایران هنوز اونجوری که باید و شاید جا نیوفتاده.

شکر قهوه ای از شکر سفید کمتر کالری و قند داره و مواد معدنی کلسیم، پتاسیم ،آهن و منیزیم رو بیشتر داره.

شکر قهوه ای به جز مسئله ی قند و کالری و مواد معدنیش (که البته خیلی موارد مهمی هستن) بسیار خوش طعم تر از شکر سفید هست.

و همچنین بافتش هم متفاوت هست.

در کل شکر قهوه ای انواع مختلفی داره: تر و خشک – تیره و روشن

این محصول شکر قهوه ای تیره و تر هست.

قهوه های تر رو باید داخل پوششی قرار بدین که هوا بهشون نخوره چون هوا باعث خشک شدن شکر قهوه ای میشه. اگه مدت زیادی در معرض هوا باشه، جدا کردن دونه های قهوه بسیار سخت میشه.

این شکر رو می تونید داخل کیک ها و دسر ها و پودینگ ها و خیلی چیزای دیگه ازش استفاده کنید. البته همه ی کاربردهای شکر عادی رو هم داره.