توضیحات

برای دیدن بقیه سیروپ های هرشیز، به این لینک مراجعه کنید.

سیروپ کارامل هرشیز، سه تا کاربرد جالب رو روی بسته اش نوشته، که در ادامه ذکر میشه:

۱- شیر کارامل: ۱ قاشق از این شکلات رو به یک لیوان (۲۰۰ تا ۲۵۰ میلی لیتر) شیر سرد اضافه کنید و شیر کارامل شما آماده است.

۲- میوه و دسر: می تونید این سیروپ رو روی میوه، بستنی، کیک و دسرهاتون اضافه کنید و طعمی فوق العاده رو تجربه کنید.

۳- میلک شیک: ۴ ق س از سیروپ کارامل رو با ۳ الی ۴ اسکوپ بستنی وانیلی و ۱/۴ لیوان شیر رو داخل همزن بریزید و همزن رو روشن کنید تا زمانی که میلک شیک شما کاملا یکدست بشه. نوش جان کنید.

نکته ای که باید توجه کنید این هست که اصلا این سیروپ رو به شیر و یا مایعات داغ اضافه نکنید. ابتدا به مایعات سرد اضافه کنید و بعد می تونید حرارت بدید.

بعد از باز کردن درب سیروپ کاراملیتون، حتما داخل یخچال نگه داریش کنید.

این محصول بدون گلوتن هست. و همچنین بدون چربی هم هست.