توضیحات

برای دیدن بقیه سیروپ های هرشیز، به این لینک مراجعه کنید.

دیگه این سیروپ شکلات هرشیز نیازی به معرفی نداره. همه می شناسیمش و حداقل یه بار طعمش رو چشیدیم.

سه تا مورد استفاده روی بسته اش داره که واقعا جالبه!

۱- شیر کاکائو: ۱ قاشق از این شکلات رو به یک لیوان (۲۰۰ تا ۲۵۰ میلی لیتر) شیر سرد اضافه کنید و شیر کاکائوی شما آماده است.

۲-میوه و دسر: می تونید این سیروپ رو روی میوه، بستنی، کیک و دسرهاتون اضافه کنید و طعمی فوق العاده رو تجربه کنید.

۳- هات چاکلت: مثل شیر کاکائو عمل کنید و بعد از مخلوط کردن شکلات به شیر سرد، اون رو روی حرارت قرار بدید تا گرم بشه.

نکته ای که باید توجه کنید این هست که اصلا این سیروپ شکلاتی رو به شیر و یا مایعات داغ اضافه نکنید. ابتدا به مایعات سرد اضافه کنید و بعد می تونید حرارت بدید.

بعد از باز کردن درب سیروپ شکلاتیتون، حتما داخل یخچال نگه داریش کنید.

این محصول بدون گلوتن هست. و از رنگ های صنعتی و مصنوعی هم داخلش استفاده نشده.

همچنین این محصول بدون چربی هم هست.