توضیحات

این سس پستو یه نوع دیگه هم داره که با پنیر و دانه گاج هست و می تونید توی این لینک ببینیدش.

سس پستو عمیقا یکی از بزرگترین اختراعات بشر توی زمینه سس بوده و هست و خواهد بود!

این سس رو توی خیلی از غذا ها و سالاد ها و پیتزا ها می تونید ببینید.

از پیتزا مرغ و پستو گرفته تا پاستا های مختلف. حتی همون ماکارانی خودمون رو، اگر به جای رب، داخلش از سس پستو گوجه فرنگی استفاده کنید، از زمین تا آسمون تفاوت ایجاد می کنه!

این سس رو می تونید توی سالاد هم به صورت تنها استفاده کنید و هم با کمی مایونز مخلوط کنید و استفاده کنید. البته سس پستو سبز، بیشتر برای سس پستو قرمز در سالاد ها استفاده می شه ولی خیلی ها هم سالاد رو با سس پستو قرمز دوست دارن!

اجزای اصلی این سس ریحون و گوجه فرنگی هست.

این سس هم بسیار سالم هست و هم بسیار خوشمزه و به همین دلیله که خیلی ها عاشقش هستن!