توضیحات

سس سویا اصالتا از چین هست.

البته توی خیلی از غذاهای با اصالت کره ای و ژاپنی و چینی دیده میشه. در کل مصرفش توی آسیای شرقی خیلی زیاده و توی خیلی از غذاها مصرف میشه.

سس سویا در اصل از سویا و گندم تخمیر شده درست میشه.

قدیم تر ها که مواد نگهدارنده نبوده، برای بیشتر کردن طول عمرش، نمک زیادی بهش اضافه می کردن. الان هم اکثر سس های سویا، از نمک به عنوان نگهدارنده داخلشون استفاده شده.

دقیقا به خاطر این نمک زیاد، به کسانی که فشار خون دارن، اصلا سویا سس رو پیشنهاد نمیشه.

البته در کل اگر توی غذا از سویا سس استفاده می کنید، باید با احتیاط نمک اضافه کنید چون ممکنه غذاتون شور بشه.

سویا سس رو من شخصا خیلی توی غذاهای گوشتی می پسندم. چون شدیدا بوی ذحم گوشت و تخم مرغ رو میگیره. خوردنش با سوشی هم که از اوجب واجباته.