توضیحات

  • برند: ناندوز پری پری Nando’s PERi-PERi
  • طعم: فلفلی و تند
  • مناسب برای: رژیم‌های غذایی معمولی و وگن
  • موارد منع مصرف: افراد آلرژیک
  • نحوه مصرف: به عنوان چاشنی برای انواع غذاهای دریایی، گوشتی و سبزیجات
  • ویژگی‌های مثبت: بدون مواد نگه‌دارنده و گلوتن
  • شرایط نگهداری: در یخچال نگهداری شود
  • بسته‌بندی: بطری شیشه‌ای با درب فلزی
  • مواد تشکیل‌دهنده: آب، سرکه، پوره لیمو، پوره پیاز، نمک، ادویه جات (فلفل کاین، فلفل پری پری، پاپریکا)، چیلی سبز، پوره سیر، روغن آفتابگردان، عصاره رزماری

سس تند ناندوز پری پری بدون شک یکی از متفاوت‌ترین چاشنی‌های دنیاست و طرفدارهای طعم‌های جدید حتماً از اون استقبال می‌کنند. طعم تند انواع فلفل این محصول رو به همراهی دوست‌داشتنی برای همه غذاها از همبرگر، مرغ و استیک گرفته تا سالاد، سیب‌زمینی تنوری و پاستا تبدیل کرده.

برند ناندوز اصالتاً به آفریقای جنوبی تعلق داره و به خاطر رستوران‌های زنجیره‌ای و سس‌های خوشمزه‌اش در سراسر دنیا شناخته‌شده ست اما تأسیس این برند داستان بسیار جالبی داره. ماجرا از این قرارِ که در سال 1987 دوتا دوست تصمیم گرفتند یک رستوران در شهر ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی تأسیس کنند. توی این رستوران مرغ گریل با فلفل پری پری طعم دار می‌شد و نتیجه یک غذای خوشمزه و بسیار پرطرفدار از آب دراومد تا جایی که کمک کم کارشون گسترش پیدا کرد و الان توی بسیاری از نقاط دنیا می تونید شعب رستوران زنجیره ناندوز رو پیدا کنید.

بعد از این‌که کسب و کار دو تا دوست ما رونق گرفت، تصمیم گرفتند سس‌های پرطرفدار رستورانشون که اکثراً با همون فلفل پری پری درست می‌شد رو به بازار عرضه کنند که همه مردم دنیا از طعم بی‌نظیرش حسابی سر کیف بیاین. حالا این فلفل پری پری چیه که این همه طرفدار داره؟

پری پری یا فلفل چیلی چشم پرنده آفریقایی! یک نوع فلفل تند و تیز قرمزِ که اندازه‌اش از چیلی کوچک‌تر هست. خاستگاه پری پری آفریقای جنوبیِ و خواص زیادی از جمله افزایش متابولیسم و ایمنی بدن رو به همراه داره و تازه سرشار از ویتامینC  هم هست. اما نگم براتون که این کوچولوهای تند و تیز می تونن باعث ایجاد حساسیت‌های پوستی و تنفسی بشن، پس حواستون باشه که اگه به فلفل و ادویه آلرژی دارید این محصول رو استفاده نکنید.

از سس تند ناندوز پری پری تقریباً میشه توی هر غذایی استفاده کرد. در این سس از انواع فلفل ها از جمله چیلی سبز، کاین، پری پری و پاپریکا استفاده شده و به خاطر وجود پوره سیر طعم تند و تیزی داره اما تندیش خیلی آزار دهنده نیست و میشه به مقدار کم در همه غذاها ریخت. همچنین اگه وگن هستید هم می تونید با خیال راحت از این سس استفاده کنید.

بقیه محصولات این برند رو می تونید در صفحه ناندوز پری پری Nando’s PERi-PERi ببینید.