توضیحات

اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.

این ادویه رو می تونید برای سوخاری کردن همه چیز استفاده کنید. روی بسته نوشته برای مرغ استفاده می شه ولی من برای میگو و ماهی هم استفاده کردم و عالی شده.

این ادویه دو نوع معمولی و تند داره. که عکس ها با پس زمینه نارنجی، نوع تند و عکس ها با پس زمینه قهوه ای، نوع عادی این ادویه است.

طرز استفاده:

  1. در هر یک کیلو آرد نول، ۲۰ گرم از این ادویه رو می ریزیم.
  2. مرغ و یا گوشت مورد نظرمون رو ابتدا هر جور دوست داریم مزه دار می کنیم.
  3. مرغ و یا گوشت مورد نظرمون رو ابتدا به مخلوط آرد و ادویه کاملا آغشته میکنیم.
  4. بعد داخل آب یا تخم مرغ می اندازیم.
  5. و بعد دوباره داخل مخلوط آرد و ادویه می اندازیم.
  6. بعد در روغن سرخشون می کنیم.
  7. البته اینم بگم که هر چقدر بیشتر مراحل ۳ تا ۵ رو تکرار کنیم، پوسته سوخاری بیشتری تشکیل میشه و در آخر هم خوشمزه تر میشه.

راستی می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.

فیلم باز کردن روکش مرغ سوخاری تند رو می تونید در پایین ببینید:

فیلم باز کردن روکش مرغ سوخاری عادی رو می تونید در پایین ببینید: