توضیحات

اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.

قبل از اینکه از طعم و عطر بی نظیر رزماری براتون بگم، می خوام چندتا از خاصیت های مهمش رو بنویسم:

  • بهبود افسردگی
  • بهبود حافظه و جلوگیری از آلزایمز
  • جلوگیری از رشد سلول های سرطانی
  • جلوگیری از تاثیر اشعه uv روی پوست و جوان نگه داشتن پوست
  • رشد مو

و یه عالمه خواص دیگه که همه اش جا نمیشه اینجا.

خب بریم سراغ مواردی که من شخصا از رزماری استفاده می کنم.

من توی دمنوش ازش استفاده میکنم که خب هم عطر خوبی بهش میده، هم کلی خاصیت داره.

توی غذاهای گوشتی، خیلی خوشمزه میکنه غذا رو. دقت کنید که بهتره رزماری رو وقتی بریزید که دارید گوشتتون رو تفت میدید. چون برای اینکه عطرش آزاد بشه نیاز داره که گرم بشه. یعنی بعد از پخت رزماری رو اضافه نکنید!

و راستی این دقت کنید که اگر به همین صورتی که هست به غذا اضافه کنید، آب نمیشه و فقط نرم میشه. یعنی اگر دوست ندارید زیر دندونتون حس بشه، باید از غذا جداش کنید.

یه استفاده خیلی معمولی که ازش میشه، ریختنش توی شیشه روغنه! فرقی هم نداره چه نوع روغنی استفاده می کنید. فقط حدود ۱۰ تا ۲۰ تا از رزماری ها رو توی یه شیشه یه لیتری روغنتون بریزید و بذارید بمونه. دفعه بعدی که روغن رو استفاده میکنید، متوجه عطر رزماری خواهید شد.

می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.

فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید: