توضیحات

این محصول، از کیپرز، آب، سرکه و نمک درست شده.

به کیپرز، کابری و کاپریس هم میگن که همین دلبری هست که ازش ترشی درست شده.

کیپرز علاوه بر اینکه طعم خوبی داره، خیلی خیلی برای بدن سودمنده. سردی بدن رو کاهش میده و همچنین سموم بدن رو دفع می کنه. برای دردهای مفصلی و سیاتیک و نقرس هم مفیده. تا حدی که ابن سینا توی یکی از کتاب هاش، از خواصش نوشته.

کیپرز به خاطر اینکه در شرایط خاص آب و هوایی رشد می کنه و همچنین چیدنش از بوته بسیار سخته، نسبتا قیمت بالایی داره.

این کیپرز قصه ی ما، یه جورایی مثل خیارشوره ولی خیلی خوشمزه تر :)) اصلا هم تند نیست. بیشتر بافت خیلی جالب و لطیفی داره.

جون میده برای توی ساندویچ و سالاد های مختلف.

اگر تا حالا ازش امتحان نکردید، پیشنهاد می کنم حتما یه بار امتحانش کنید.

این شیشه ی کوچیک از ترشی کیپرز، وزن مواد داخلش ۱۰۰ گرم هست ولی وزن خود کیپرزها بدون آب و سرکه، ۶۰ گرم هست.