توضیحات

این بیکینگ پودر تیارا یکی از قدیمی ترین و اولین بیکینگ پودراییه که وارد ایران شده و از خیلی وقت پیش یادمه که مامانبزرگم ازش استفاده میکرد برای کیک پختن.

اون موقع ها بیکینگ پودر ایرانی یا نبود یا خیلی خیلی کم بود.

یامه تیارا ژله هم داشت اونم وقتی که ژله مد نبود :))

هنوز هم یکی از با کیفیت ترین بیکینگ پودرایی هست که میشه پیدا کرد. یکی از مزیت هاش هم اینه که قوطیش درب محکمی داره. چون کلا بیکینگ پودر هر چقدر کمتر در معرض هوا باشه، بیشتر کیفیتش حفظ میشه.

بیکینگ پودر رو بهتره مستقیما داخل رسپی تون استفاده کنید. معمولا هم بهتره که بعد از زدن بیکینگ پودر، موادتون رو زیاد هم نزنید چون تاثیر بیکینگ پودر رو کم میکنه.

یادتون هم باشه که بعد از هر بار استفاده درب قوطی رو محکم بذارید.

برای برداشتن بیکینگ پودر از داخل قوطی هم حتما از قاشق خشک استفاده کنید.

بیکینگ پودر رو در جای خشک و خنک نگهداری کنید و نیازی نیست که داخل یخچال بذارید.