توضیحات

اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.

ادویه اورگانو یکی از ادویه هایی هست که به شدت توصیه می کنم حتما یه بار امتحانش کنید.

ادویه اورگانو رو خیلی ها با آویشن اشتباه می گیرن! ولی خب خیلی اشتباه بزرگی می کنن! یعنی از لحاظ طعم و مزه و حتی طرز استفاده، از زمین تا آسمون اورگانو با آویشن فرق داره. البته بعضی ها به اورگانو آویشن کوهی هم می گن.

البته شباهت هایی هم به هم دارن. یعنی یه جورایی مثل عمو زاده میمونن :))

جالبه اینم بدونید که اورگانو از خانواده نعنا ها هست! و بسیار بسیار خاصیت های دارویی زیادی داره.

چندتا از خاصیت هاش:

  • پتاسیم، آهن و کلسیم زیاد
  • برای اختلالات دستگاه تنفسی، مانند سرفه، آسم، خروسک و برونشیت استفاده می‌شود.
  • برای اختلالات گوارشی مانند سوزش سر دل و نفخ نیز استفاده می‌شود.
  • درد قاعدگی، آرتریت روماتوئید (روماتیسم مفصلی)، عفونت‌های ادراری (UTI)، سردرد و ناراحتی‌های قلبی را درمان می‌کند.
  • حاوی تیمول و کارواکرول هست، که ثابت شده می‌توانند رشد باکتری را مهار کند.
  • آنتی باکتریال هست.
  • ضد قارچ هست.
  • آنتی‌اکسیدانی قدرتمند هست.

مورد استفاده اش هم بیشتر توی پیتزا، لازانیا، پاستا و انواع سس ها هست. ولی من میگم حتی توی نیمرو هم بریزید، طعمش رو زیر و رو می کنه!!!

راستی می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.

فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید: