توضیحات

انواع دیگه این اسپری رو می تونید توی این لینک ببینید.

یکی از کار راه انداز ترین ابزار های آشپزخونه ما همین اسپری روغن هست.

من تا حالا کلی از اسپری های روغن رو امتحان کردم! از اسپری های جداگانه که داخلش روغن ریخته می شه گرفته تا اسپری های مختلف ایرانی و خارجی. و واقعا این اسپری بهترینی بوده که تا حالا استفاده کردم.

چیزی که توی اسپری های روغن مهمه، همون کیفیت اسپری هست در اصل. اسپری خوب اسپری ای هست که بتونه بیشتر روغن رو به قطرات کوچیک تقسیم کنه که روغن بهتر پخش بشه. که این اسپری به خوبی این کار رو می کنه.

یکی از بهترین ویژگی های این اسپری، این هست که اصلا کالری، کلسترول، سدیم و شکر نداره!! البته نه اینکه اصلا اصلا کالری و چربی نداشته باشه! ولی برای هر پاف از اسپری، این مقادیر تقریبا صفر هست.

بیشترین فایده ای که به نظر من داره، اینه که سطح زیادی رو با روغن کمی میشه پوشش داد. و در اصل مصرف روغن رو کاهش میده.

پشتش هم جدولی داره که میزان کالری انواع روغن ها رو زده:

اسپری کریسکو: ۵ کالری (در هر یک ثانیه اسپری)

روغن گیاهی: ۱۰۰ کالری (در هر قاشق سوپ خوری)

روغن: ۱۲۰ کالری (در هر قاشق سوپ خوری)

موارد استفاده اش هم که هر جایی هست که روغن استفاده می کنید. ولی برای چرب کردن کف قالب کیک و مافین، برای تفت دادن، درست کردن پنکیک، درست کردن تخم مرغ، کباب کردن انواع گوشت ها، عالیه.

این روغن هم برای پختن و هم برای سرخ کردن مناسب هست.

همچنین این اسپری گلوتن فری هم هست.

طریقه استفاده:

  1. خیلی خوب تکان دهید.
  2. به فاصله ۱۵ تا ۳۰ سانت از ظرف مورد نظر بگیرید
  3. روی ظرف غیر گرم اسپری کنید. این اسپری اصلا نباید نزدیک ظرفی که گرم است استفاده شود چون اسپری ها، به دلیل ساختاری که دارن، توی حرارت زیاد امکان انفجار دارن.