توضیحات
+1 دوسش دارم
اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.
طریقه استفاده این ادویه:
به ازای هر کیلو گوشت، بین ۱۰ تا ۱۵ گرم از این ادویه رو با روغن به اندازه دلخواه مخلوط کنید. با گوشت ها مخلوط کنید. و بین۱ تا ۳ ساعت در یخچال استراحت دهید.
می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.
فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید:
pedram –
این ادویه های مورگاریزتون رو ما خیلی دوست داشتیم. همه شون با کیفیت بودن واقعا