توضیحات

اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.

ادویه گرام ماسالا رو هم که حداقل برای یکبار احتمالا به گوشتون خورده. یه ادویه اصالتا هندی که هرچی از عطر و طعمش بگم کم گفتم.

موارد استفاده اش هم برای غذاهای گوشتی و هم غذاهای غیر گوشتی است.

مزیت مهمی که گرام ماسالا داره اینه که سردی غذا های مختلف رو می گیره. علاوه بر این نفخ غذا رو هم تا حد زیادی می گیره.

کلا پیشنهاد می شه حتما از این ادویه توی غذاهاتون استفاده کنید چون موارد درمانی خیلی زیادی داره.

راستی می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.

فیلم بازگشایی بسته این ادویه رو می تونید در ادامه ببینید: