توضیحات
اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.
طریقه استفاده:
قبل از پخت، به اندازه ی دلخواه به کباب ترکی اضافه شود.
راستی می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.
فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید:
ثثیسزش –
کباب ترکی کلا خودش خیلی سخته درست کردنش ولی این ادویه خوشمزه اش میکنه.