توضیحات

اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.

این ادویه برای مرینیت کردن مرغ هایی هست که بعدش می خوایم سرخ بشن.

یعنی برای هر یک کیلو مرغ، ۱۰ تا ۲۰ گرم از این ادویه رو با آب یا روغن مخلوطی می کنیم. و با مرغ هامون کامل مخلوط می کنیم. و داخل برای ۴ ساعت داخل یخچال استراحت میدیم تا خوب مرغ مزه دار بشه. و بعد از اون هم می تونیم مرغ هامون رو سرخ کنیم.

می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.

فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید: