توضیحات

اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.

طریقه استفاده:

به ازای هر یک کیلو گرم مرغ، ۱۰ تا ۱۵ گرم از این ادویه رو باید استفاده کنید. به این صورت که با روغن دلخواهتون مخلوط کنید و استراحت بدید تا ماهی مزه دار بشه.

راستی می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.

فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید: