توضیحات

اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.

طریقه ی مصرف:

برای هر یک کیلو گرم مرغ، ۱۰ تا ۱۵ گرم از این ادویه رو اضافه می کنید. و با هر نوع روغنی که دوست دارید مخلوطش می کنید. برای ۱ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرارش بدین تا خوب مزه دار بشن. و در آخر هم به روش دلخواه طبخ کنید و نوش جان کنید.

می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.

فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید: