توضیحات

اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.

برای درست کردن مرغ با ادویه مرغ مونترال، به ۱۰ تا ۱۵ گرم ادویه برای هر کیلو مرغ نیاز داریم.

ادویه رو با مرغ ها مخلوط می کنیم، و بهش مقداری روغن دلخواه میزنیم.

به مدت ۱ تا ۳ ساعت داخل یخچال می ذاریمشون تا خوب مزه دار بشن.

بعد هم می تونیم سرخشون کنیم یا توی فر سوخاریشون کنیم.

می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.

فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید: