توضیحات

اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.

طرز استفاده از این ادویه به این صورته که ۱۰ تا ۲۰ گرم از ادویه رو به یک کیلو مرغ اضافه می کنید. بعد از اینکه خوب مرغ و ادویه های مخلوط شدن، مرغ ها رو در آرد می غلتونیم تا کاملا آرد همه ی مرغ رو بپوشونه.

اگر دوست دارید لایه ی سوخاری تون ضخیمتر بشه، می تونید یه بار مرغ های پوشونده شده با آرد رو خیلی سریع داخل آب ببرید و دوباره داخل آرد بغلتونید.

بعد از این مرحله می تونید مرغ ها رو سرخ کنید ولی بهتره بذارید داخل یخچال تا هم مرغ ها با ادویه مزه دار بشن و هم وقتی مرغ ها رو داخل روغن میریزید، دانه های آرد وارد روغن نشن.

می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.

فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید: