توضیحات

اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.

من شخصا ماهی کبابی رو بیشتر از ماهی سرخ شده دوست دارم. مخصوصا اگر ماهی صید روز باشه که اصلا هیچی.

این ادویه رو شدیدا به کسایی که ماهی دوست ندارن پیشنهاد میکنم!! چون بعد از خوردن این ماهی با این ادویه، عاشق ماهی خواهید شد!!!

طرز استفاده اش هم اینجوریه که به هر کیلو ماهی، ۱۰ تا ۱۵ گرم از این ادویه می زنید. بعد هم به مقداری که دوست دارید، از هر روغنی که دوست دارید، به ماهی و ادویه می زنید.

بین ۳۰ دقیقه تا یک ساعت صبر می کند تا مزه دار بشن و سپس ماهی هاتون رو کبابی می کنید. و نوش خون می کنید.

می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.

فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید: