توضیحات

اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.

طریقه استفاده:

  1. سیب زمینی ها رو به اندازه دلخواهتون تکه کنید.
  2. اندازه دلخواه ادویه رو به سیب زمینی ها اضافه کنید و در یه ظرف در بسته به مدت ۱۰ ثانیه به شدت مخلوطشون کنید.
  3. سپس می تونید سیب زمینی ها رو در فر تنوری کنید و یا در روغن سرخشون کنید.

که واقعا به نظرم اگر فر یا ماکروفر دارید حتما از روش تنوری رو امتحان کنید. طریقه تنوری کردن هم بسیار بسیار ساده است. اول ادویه های دلخواهتون رو اضافه می کنید. بعد به اندازه هر سیب زمینی متوسط یک قاشق روغن میریزید. و بعد میذارید داخل فر و یا ماکروفر و مدام بهش سر می زنید تا جایی که از نظر خودتون مناسب باشه.

مزایای تنوری کردن اینه که خیلی خیلی کمتر روغن مصرف می شه. و همچنین وقتی ادویه میزنید، همه ادویه هاتون به خورد سیب زمینی میره و بسیار لذیذتر میشه. ولی اگه سرخشون کنید ممکنه نصف ادویه تون داخل روغن بشه. و نکته مهم دیگه هم اینکه از اینکه پای گاز بیاستید راحت می شید چون کافیه یه باز درست کنید تا زمان لازم دستتون بیاد.

و درباره طعم ادویه هم اینو بگم که انگار قبل از خوردن به سیب زمینی ها کچاپ زده باشید. خیلی جالب و خوشمزه می شه. من وقتی این ادویه رو میزنم، هیچ ادویه ای دیگه ای به سیب زمینی ها نمی زنم. حتی نمک هم نمی زنم چون خودش نمک داره.

راستی می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.

فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید: