توضیحات

اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.

این ادویه، ادویه مخصوص مرغ تندوری (تندوری چیکن)، یه غذای خیلی مشهور هندیه. برای تهیه این غذا با این ادویه فقط کافیه که برای یک کیلو مرغ، ۱۰ تا ۱۵ گرم از این ادویه رو با میزان دلخواهی مرغ مخلوط کنید. و برای ۲ ساعت توی یخچال بذارید تا کاملا مرغ مزه دار بشه. و بعد هم سرخشون کنید.

می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.

فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید: