توضیحات

اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.

میزان مصرف، به ازای هر ۱ کیلو گرم از گوشت، ۱۰ تا ۱۵ گرم از ادویه هست.

طریقه ی مصرف به این صورت هست که ادویه رو با روغن دلخواه مخلوط می کنید و مخلوط رو برای ۱ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار میدید تا کاملا مزه دار بشه.

می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.

فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید: