توضیحات

اینجوری که روی بسته این ادویه نوشته شده، در سال ۱۹۷۰ برادران مورگاریز رستورانشون رو در ونیز باز کردند. و تمام ادویه های مورد نیازشون رو خودشون می ساختند. ده سال بعد تصمیم می گیرند که که بیزینس خانوادگیشون رو توسعه بدن. و برای همین ادویه های خودشون رو به خیلی از کشورها صادرات می کنند. و به خاطر همین ادویه هاشون کلی مشهور میشن.

این ادویه برای مرینیت کردن گوشت استیک به سبک استیک مونترال هست.

میزان استفاده اش هم ۱۰ تا ۱۵ گرم به ازای یک کیلو گرم گوشت هست.

طریقه استفاده اش هم اینجوریه که ادویه رو باید با میزان دلخواهی روغن مخلوط کنید. این مخلوط رو با گوشت اضافه کنید و ۱ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کامل مزه دار بشن. بعد از اون می تونید گوشتتون رو به صورت دلخواه طبخ کنید.

می تونید بقیه ادویه های این برند رو توی این لینک ببینید.

فیلم باز کردن محصول رو می تونید در ادامه ببینید: