توضیحات

  • برند: پانکو PANKO
  • طعم: معمولی
  • مناسب برای: رژیم‌های غذایی معمولی و وگن
  • شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک نگهداری شود
  • نحوه مصرف: یک پیمانه آرد تمپورا پانکو را با یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و سپس گوشت و سبزیجات مورد علاقه تان را در آن غوطه ور و در روغن داغ سرخ کنید.
  • مواد تشکیل‌دهنده: آرد گندم، نشاسته گندم، نشاسته ذرت، نمک

آرد تمپورا پانکو محصولی ترد و خوشمزه برای درست کردن انواع سوخاری‌ها از مرغ، ماهی و میگو گرفته تا پنیر، سیب‌زمینی، قارچ و پیاز هست. توی این آرد سوخاری خوشمزه از هیچ ادویه ای استفاده نشده و به خاطر همین افراد آلرژیک هم می تونن با خیال راحت ازش استفاده کنند.

اما آرد تمپورا چیه؟ آرد تمپورا یا همون آرد بنیه برای پفکی کردن گوشت، سبزیجات، میگو و … استفاده میشه. این آرد برای اولین بار در آشپزی ژاپنی استفاده شد و معمولا از سس سویا به عنوان چاشنی برای سوخاری هایی که به این روش درست میشن، استفاده میشه.

یکی از جالب ترین ویژگی های آرد تمپورا پانکو این که در اون از تخم مرغ استفاده نشده اما این مورد نه تنها بر تهیه خوراکی های پفکی و حجیم هیچ تاثیری نداره بلکه اون ها رو ترد تر و خوشمزه تر میکنه همچنین چون در اون از هیچ فرآورده حیوانی استفاده نشده وگن ها هم می تونن به راحتی از اون استفاده کنند.

برای درست کردن سبزیجات و انواع گوشت پفکی فقط کافیه آرد تمپورا پانکو رو در آب سرد بریزید بعد از به دست اومدن خمیر، مواد غذایی رو در اون ها غوطه ور و در روغن داغ سرخ کنید. همچنین می تونید این آرد رو به تنهایی و بدون آب استفاده کنید و به جای سوخاری پفکی یک سوخاری معمولی ترد و خوشمزه خواهید داشت.

پس اگه دلتون می خواد یک مرغ سوخاری خوشمزه رو به ساده‌ترین روش ممکن توی خونه درست کنید از آرد تمپورا پانکو غافل نشید و همین حالا اونو به سبد خریدتون اضافه کنید. راستی برای دیدن سایر محصولات این برند می تونید به صفحه پانکو PANKO سر بزنید.